15 березня, 2017

Патріотичне виховання в сюжетах мультфільмів



  Співпраця з родиною - невід’ємна складова нашої роботи. Батьки є учасниками реалізації всіх наших задумів та починань.

 Сьогодні провела консультацію для батьків "Патріотичне виховання в сюжетах мультфільмів".
   Для виховання патріотичних почуттів у дітей старшого дошкільного віку доцільно використовувати мультиплікаційні фільми українською мовою.
   Подвиги героїв не залишать байдужим жодного малюка, адже герої завжди викликають у дітей захоплення. Але не ті герої які проходять крізь стіни чи вміють літати, а ті які люблять свою сім'ю, родину, свій край, завжди прийдуть на допомогу, допоможуть у біді, які готові віддати найцінніше за свою землю, свою Батьківщину, готові жертвувати останнім в ім'я загального блага.
  Переглядаючи такі фільми дитина буде намагатись наслідувати улюблених героїв і одночасно вчитися такого важливого в житті кожного громадянина почуття як патріотизм.
  Запропонувала батькам  добірку мультфільмів українською мовою які навчать  діток бути добрими, справедливими, безкорисними, допомагати один одному у біді, а також любити оточуючих та себе. 
  Порадила пропонувати своїм дітям україномовні мультфільми і тоді вони ніколи не стануть Машами та Пєтями...
   Давайте спільно навчати дітей доброти, справедливості, співчуття та інших людських чеснот необхідних для формування патріотичних почуттів  дитини.   

        





Немає коментарів:

Дописати коментар