04 травня, 2017

ЛИСТІВКА ДЛЯ МАМИ СВОЇМИ РУКАМИ


           
ЛИСТІВКА ДЛЯ МАМИ СВОЇМИ РУКАМИ


      В нашому дошкільному закладі робота з виховання любові до найближчої людини проводиться з дошкільниками починаючи з раннього віку, але особливу увагу приділяємо в старшому дошкільному віці, адже в цьому віці діти починають активно освоювати норми моралі. Це вік усвідомлення дітьми своїх почуттів, свого ставлення до людей, і в першу чергу до матері. 
     В старшій групі Ангелятко проводилися різноманітні форми роботи з дошкільниками, щодо прищеплення любові для матусь: мовленнєві ігри «Інтерв'ю у мами », «Словесний портрет мами», фотовиставка «Мама працює», творча гра «Ласкаві фанти» також  протягом дня проводилися  лексичні ігри «Моя матуся», «Лагідні слова для матусі», «Найкращий комплімент», «З чим я можу порівняти свою матусю», «Подарунок для мами» тощо.
   День матері -  одне з найзворушливіших свят тому, що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.
   Отож,напередодні свята Матері дошкільнята власноруч виготовили  вітальні листівки для своїх матусь
    Листівки на День матері своїми руками з паперу – відмінний подарунок для кожної мами, чудовий спосіб нагадати своїй матусі про найніжніші і найтепліші почуття до неї. До того ж це допомагає не тільки зробити яскравий і приємний подарунок для найріднішої людини, але і розвиває творчі здібності дітей, уяву, фантазію, креативне мислення, удосконалюється вміння роботи з папером, ножицями, клеєм і додатковими матеріалами та інструментами.


Немає коментарів:

Дописати коментар